Έθεσε τους στόχους ο Μπαλτάκος

Μπαλτάκος

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έκοψε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βρέθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος…

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο κ.Μπαλτάκος μίλησε για το τριφύλλι αλλά και για την βελτίωση του Ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ τόνισε πως είναι αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο και ότι οι οπαδοί θα επιστρέψουν στο γήπεδο με την βελτίωση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Μπαλτάκος

«Είναι μία συγκινητική βραδιά για τον Παναθηναϊκό, γιατί όπως έχουμε πει, ο Παναθηναϊκός είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος. Άλλωστε, ο Ερασιτέχνης είναι η αρχή του συλλόγου. Τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ είναι τα πιο γνωστά και συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φιλάθλων, αλλά δεν παύουν να είναι τμήματα του Συλλόγου. Ευχόμαστε ο Ερασιτέχνης να διακριθεί σε όλα τα αθλήματα, η ομάδα μπάσκετ να κατακτήσει το Κύπελλο το Σάββατο και να κατακτήσει και άλλους τίτλους, ενώ η ομάδα ποδοσφαίρου να στεφθεί Κυπελλούχος και να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί τη φετινή σεζόν», ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη βελτίωση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού:

«Καταρχάς, ας μην το ματιάσουμε! Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα απ’ ότι προηγουμένως, η πορεία αυτό δείχνει και αισιοδοξώ ότι θα κλείσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο και με τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Με τη βελτίωση της ομάδας, θα επιστρέψουν και οι φίλαθλοι», είπε ο Τάκης Μπαλτάκος.

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr