Δυσαρέσκεια Μολέδο λόγω... Στραματσόνι

Μολέδο

Δυσαρεστημένος είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο λόγω της αδυναμίας του Παναθηναϊκού να υλοποιήσει την υπόσχεση που του είχε δώσει ο Αντρέα Στραματσόνι.

Κατά την διάρκεια της θητεία του στο τριφύλλι ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας δεν λειτουργούσε μόνο ως προπονητής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Στραματσόνι να συμφωνήσει με τον Μολέδο για αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του με πολλή μεγάλη αύξηση των αποδοχών στις 500.000 ευρώ τον χρόνο μέχρι και το 2020.

Μετά την αποχώρηση του Ιταλού από τον πάγκο της ομάδας ο ατζέντης του Βραζιλιάνου επικοινώνησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για την συγκεκριμένη υπόθεση με τον δεύτερο να εκφράζει ότι είναι αδύνατο αυτή την στιγμή να γίνει τέτοιο άνοιγμα από την ομάδα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που την ταλαιπωρούν.

Ο ατζέντης του Μολέδο δυσαρεστήθηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις των δύο πλευρών ή ότι δεν θα γίνει επέκταση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου τον Ιούνιο του 2018 όπου και λήγει η τρέχουσα συμφωνία.

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr