Τρεις Έλληνες στην πράσινη λίστα

πράσινη

Περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά «κοιτάει» ο Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της ομάδας, με τους Χαντάκια, Μύγα και Βλάχο να βρίσκονται στην λίστα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκοπεύει να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς -όπως φαίνεται- στην ελληνοποίηση τους συλλόγου και οι πράσινοι μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη και τον δανεισμό του Βίκτωρα Κλωνρίδη έχουν άλλους τρεις Έλληνες στα υπόψη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Πράσινης» στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν τις περιπτώσεις του 22χρονου στόπερ του Παναιτωλικού Δημήτρη Χαντάκια, του 23χρονου δεξιού μπακ Γιώργου Μύγα που ανήκει επίσης στους Αγρινιώτες, αλλά και του 25χρονου Βαλεντίνου Βλάχου του Πανιωνίου που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Οι πράσινοι θα παρακολουθούν τους συγκεκριμένους παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν όπου θα γίνει η αξιολόγηση για το αν είναι ικανοί να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr