Εμποκού στο Newspao: Αυτό ήταν το κλειδί για τα τέσσερα γκολ

Εμποκού

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού έκανε το δικό του σχόλιο για τον αγώνα, στο Newspao.gr και τον Γιώργο Μπαλαχάμη.

Σύμφωνα με τον Κονγκολέζο εξτρέμ του Παναθηναϊκού το κλειδί για την επικράτηση των πρασίνων επί του Παναιτωλικού με 4-0 ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχε το τριφύλλι με το οποίο ξεκλείδωσε την άμυνα της ομάδας του Αγρινίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εμποκού

«Ήταν μία ομάδα όπου μας περίμενε στην άμυνα και απειλούσε μόνο με αντεπιθέσεις. Από την αρχή προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά, να πιέσουμε ψηλά τον Παναιτωλικό και να δώσουμε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου χαλαρώσαμε λίγο και στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε το γκολ ο Μάρκους και στην συνέχεια δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα και πετύχαμε άλλα τρία τέρματα. Αυτό έγινε. Από την στιγμή που σκοράραμε ένα γκολ ήταν πιο εύκολο να έρθουν και τα άλλα 3.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr