Τον ξεκινάει βασικό ο Ουζουνίδης - Καμπανάκι στους παίκτες

Ωραίες στιγμές με Ουζουνίδη-Ελευθερόπουλο! (pics)

Μετά το 4-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό την Κυριακή (19:30) στην Λεωφόρο για το πρωτάθλημα.

Θέση βασικού θα έχει και πάλι -όπως όλα δείχνουν- ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και σήμερα θα προπονηθεί κανονικά με την ομάδα.

Εκτός για τους πράσινους είναι ο Τελάντερ, Λέτο και Μαρινάκης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού οι παίκτες του έκαναν πολύ καλή εμφάνιση με τον Αστέρα.

Ο τεχνικός των πρασίνων ξέρει ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτό και έχει επισημάνει στους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Το ματς με τον Παναιτωλικό θα είναι πιο δύσκολο από αυτό με τον Αστέρα».

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ… ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr