Τον πληρώνει χρυσό!

Κουλιμπαλί

Η μεταγραφή του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι ήταν μία από τις οικονομικές επιλογές του συλλόγου.

Τον Αύγουστο οι πράσινοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 82.500 ευρώ για την απόκτηση του Κουλιμπαλί, ενώ θα έπρεπε να πληρώσουν άλλη μία ισόποση δόση αργότερα.

Οι άνθρωποι του Πλατανιά για να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις στις πληρωμές έβαλαν μία ρήτρα στην συμφωνία, με την οποία σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν κατέθετε τα λεφτά στην ώρα τους θα είχε πρόστιμο 1000 ευρώ για κάθε μέρα που καθυστερεί.

Το τριφύλλι όμως δεν πλήρωσε ολόκληρη την δόση παρά μόνο 17.500 ευρώ με αποτέλεσμα το ποσό να ανεβαίνει.

Όπως αναφέρει το Goal News, το ποσό που πρέπει να καταβάλει πλέον ο Παναθηναϊκός φτάνει τα 90.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως τελικά η μεταγραφή του Κουλιμπαλί στον σύλλογο δεν ήταν τελικά όσο φθηνή υπολογιζόταν.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως γίνονται προσπάθειες και από τις δύο πλευρές ώστε να βρεθεί η λύση παρά την προσφυγή που κατέθεσε η ΠΑΕ Πλατανιά

Πάμε Τριπλό Ταμείο με… Δωρεάν Προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News