Κι άλλη Ισπανική ομάδα για Γουακάσο

Γουακάσο

Άλλη μία Ισπανική ομάδα φαίνεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μουμπάρακ Γουακάσο…

Μετά την Γρανάδα στο παιχνίδι για την απόκτηση του Γκανέζου του Παναθηναϊκού μπαίνει και η Λας Πάλμας (πρώην ομάδα του Γουακάσο), σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γκάνα.

Συγκεκριμένα το ghanasoccernet.com αναφέρει: «Ο διεθνής Γκανέζος Μουμπάραν Γουακάσο είναι κοντά στην επιστροφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα. Η Λας Πάλμας θα μπορούσε να έχει τον Μουμπάρακ Γουακάσο ως δανεικό. Ο σκληροτράχηλος μέσος βρίσκεται μαζί με την Εθνική ομάδα αλλά υπάρχουν πληροφορίες που τον θέλουν να μην επιστρέφει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Γουακάσο έπαιξε πέρυσι στην Λας Πάλμας αλλά δεν μπόρεσε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αποφασίζοντας να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό».

Βέβαια σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, η Γρανάδα έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον με την επίσημη πρόταση να αναμένεται εντός της ημέρας.

Πάμε Ταμείο με… Δωρεάν Προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr