Φορ, χαφ, Μασούντ και Άλτμαν

Λυμπερόπουλος

Τελευταία μέρα μεταγραφών η σημερινή και ο Παναθηναϊκός περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα…

Την απόκτηση μέχρι και δύο παικτών προσπαθεί να πετύχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος που βρίσκεται συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι.

Οι πράσινοι έχουν επαφές με έναν επιθετικό, τον οποίο θέλουν δανεικό αλλά υπάρχουν δυσκολίες. Ακόμα επαφές υπάρχουν και με ένα «οκτάρι» που πιάνει θέση ξένου αλλά και ένα χαφ που μπορεί να αποκτηθεί έως και τις 10 Φεβρουαρίου λόγω του ότι είναι ελεύθερος.

Ο Μασούντ αποτελεί καλή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον της ΠΑΕ είναι συνεχές. Το μόνο που μένει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι να αδειάσει θέση ξένου, ώστε οι πράσινοι να έρθουν σε συμφωνία με τον Πανιώνιο.

Ακόμα το τριφύλλι υποδέχτηκε τον Όμρι Άλτμαν, ο οποίος πρέπει να πείσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του που του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος από την Χαποέλ Τελ Αβίβ.

Πάμε Ταμείο με… Δωρεάν Προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News