Tσάμπα κράζετε τον Μπεργκ...

Στιγμές από την υπογραφή του Μπεργκ (pics)

Είναι λογικό ο κόσμος του Παναθηναϊκού να έχει απογοητευτεί με όσα έγιναν ΚΑΙ τη φετινή σεζόν, ωστόσο τα “πυρά” του κόσμου του Παναθηναϊκού προς τον μεγάλο σταρ της ομάδας, Μάρκους Μπεργκ, είναι μάλλον…άτοπα.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ξεχνούν πως ο Μάρκους Μπεργκ δεν έκανε διακοπές, δηλαδή δεν ξεκουράστηκε.

Αμέσως μετά την λήξη της περσινής σεζόν, ο Σουηδός φορ ενσωματώθηκε στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, με την οποία ήταν βασικός στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μετά το πέρας της διοργάνωσης, ο Μπεργκ πήρε αυτοβούλως πρωτοβουλία να επιστρέψει νωρίτερα από την λήξη της άδειάς του στον Παναθηναϊκό προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Φέτος, ο 30χρονος στράικερ έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από τις πάσες που…δεν παίρνει(!) από τους συμπαίκτες του και για αυτό το λόγο υπάρχει ο εκνευρισμός στους αγώνες.

Όσον αφορά τις επιδώσεις του για την φετινή σεζόν μέχρι τώρα; Αυτές μεταφράζονται σε 15 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Όχι και άσχημα…

Πάμε Ταμείο με τον ΕΞΑΣΤΕΡΟ Προγνωστικά Μπάσκετ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News