Επιτέλους νίκη

Επιτέλους νίκη

Με σκορ 2-0 επικράτησαν οι Παίδες του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα επιστρέφοντας μετά από καιρό στις νίκες

Μετά από έξι ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού γεύτηκε ξανά τη χαρά της νίκης, επικρατώντας με σκορ 2-0 επί της αντίστοιχης ομάδας του Αστέρα, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του Α΄ Ομίλου του Πρωταθλήματος Super League K15.

Επιμένοντας στον τρόπο παιχνιδιού που διδάσκονται καθημερινά στις προπονήσεις, με έμφαση στη σωστή ανάπτυξη και τη δημιουργία και χωρίς να κάμπτονται από τα ατυχή αποτελέσματα που μεσολάβησαν, οι Παίδες του Παναθηναϊκού, επιβραβεύτηκαν βλέποντας τη δουλειά τους να μεταφράζεται σε νίκη και μάλιστα συνοδευόμενη από καλή συνολικά εμφάνιση, αρκετές ευκαιρίες και σωστή ομαδική λειτουργία.

Οι «πράσινοι» ήταν εξ αρχής ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και είχαν αρκετά καλά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες ωστόσο δεν μπορούσαν να μετουσιώσουν σε γκολ για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Τελικά, η επιμονή τους δικαιώθηκε, καθώς στο 73’ ο Δημοσθενιάδης άνοιξε το σκορ με πλασέ εντός περιοχής. Το σκορ μάλιστα διευρύνθηκε λίγο αργότερα, όταν στο 81’, με τον Τουρκοχωρίτη που είχε μπει ως αλλαγή, να ευστοχεί σε πλασέ, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του και διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Δουδέσης, Μπαλαρίνης, Μητρόπουλος, Νούσης, Σιατούνης, Βώσος (62’ Καρβούνης), Δημοσθενιάδης (78’ Σακελλαρόπουλος), Φοινίκης (57’ Τουρκοχωρίτης), Νιάρχος, Λαζαρίδης

Πάμε Ταμείο με τον ΕΞΑΣΤΕΡΟ Προγνωστικά Μπάσκετ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News