Η πιθανή ενδεκάδα με Λεβαδειακό

Ουζουνίδης

Με πολλές απουσίες για άλλη μία φορά θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αν και είδε τους Μολέδο και Χουλτ να προπονούνται, αποφάσισε να μην τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται για άλλη μία φορά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Την αμυντική τετράδα θα αποτελούν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής ή Ευαγγέλλου και Χουχούμης.

Οι Ζέκα και Λουντ θα είναι τα αμυντικά χαφ, με το Μπουμάλ να παίρνει θέση στην δεξιά πλευρά και τον Βλαχοδήμο να έχει τον αντίστοιχο ρόλο στα αριστερά. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπέργκ θα βρίσκεται ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News