Η πιθανή ενδεκάδα με Λεβαδειακό
Με πολλές απουσίες για άλλη μία φορά θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αν και είδε τους Μολέδο και Χουλτ να προπονούνται, αποφάσισε να μην τους συμπεριλάβει στην αποστολή.
Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται για άλλη μία φορά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Την αμυντική τετράδα θα αποτελούν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής ή Ευαγγέλλου και Χουχούμης.
Οι Ζέκα και Λουντ θα είναι τα αμυντικά χαφ, με το Μπουμάλ να παίρνει θέση στην δεξιά πλευρά και τον Βλαχοδήμο να έχει τον αντίστοιχο ρόλο στα αριστερά. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπέργκ θα βρίσκεται ο Λούκας Βιγιαφάνιες.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νέα τεράστια ανατροπή με Αλαφούζο-Nova: «Στην τελική ευθεία για το super deal»
- Ομπράντοβιτς: Οι δηλώσεις μετά το Παρτιζάν-Παναθηναϊκός 55-72
- EuroLeague: Η βαθμολογία μετά το Παρτιζάν – Παναθηναϊκός 55-72
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Ημέρα, ώρα και έδρα αγώνα
- Σπουδαίος Χέιζ-Ντέιβις, τι έκανε ο Φαλ: Οι πόντοι των παικτών μετά το Παρτιζάν-Παναθηναϊκός