Έρχεται ο Κουλιμπαλί

Κουλιμπαλί

Διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα αναμένεται να είναι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού με την εθνική του Μάλι αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κόπα Άφρικα, με  απολογισμό μία ήττα (1-0 με Γκάνα) και 2 ισοπαλίες ( 0-0 με Αίγυπτο και 1-1 με Ουγκάντα).

Καλά τα νέα λοιπόν για τον Μαρίνο Ουζουνίδη που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στη συγκεκριμένη θέση, λόγω των μειωμένων επιλογών του στο ρόστερ του συλλόγου και των τραυματισμών που έχουν πλήξει το τελευταίο διάστημα την ομάδα.

Ο Κουλιμπαλί θα βρίσκεται και πάλι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού από την ερχόμενη εβδομάδα και θα υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα (4/2), στους Ζωσιμάδες.

Ο αμυντικός των πρασίνων παρέλαβε σήμερα από την ομοσπονδία της χώρας του το εισιτήριο για την επιστροφή του στην Αθήνα και αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα.

Πάμε στοίχημα με τον Εξάστερο

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News