Κάτω η μπάλα από Ουζουνίδη: Τι δήλωσε μετά το ματς
[ads]
Ευχαριστημένος κυρίως για τους τρεις βαθμούς δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ατρόμητου. Ο τεχνικός των πράσινων, μιλώντας στη Nova, επισήμανε εκ νέου πως η ομάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης.
[ads2]
Αναλυτικά
«Μέσα στο Περιστέρι δυσκολευόμαστε παραδοσιακά αλλά αυτή την στιγμή πιο πολύ σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Είπα και στο ματς με τον ΠΑΟΚ ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Η ποιότητα των παικτών είναι τέτοια που μας επιτρέπει να βγάλουμε καλύτερα πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Νομίζω σιγά-σιγά θα παρουσιάσουμε καλύτεροι. Οι τρεις βαθμοί κρατάνε την ψυχολογία μας σε καλό επίπεδο.
Αυτό που είπα στους παίκτες μου πριν το ματς είναι ότι ομάδες σαν τον Ατρόμητο κοιτάνε να τρέξουν και να πάνε το παιχνίδι στην τακτική . Νομίζω ήμασταν καλύτερα στην επίθεση σε σχέση με τον ΠΑΟΚ κάτι που δουλέψαμε στις προπονήσεις».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 4 + 1 μεταγραφές, η νέα θέση που αποφάσισε για ενίσχυση
- Παναθηναϊκός: «Γι' αυτό δεν έπαιζε τόσο καιρό ο Τολιόπουλος»
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τελειώσει σήμερα ή αύριο τη μεταγραφή Κραλ»
- Παναθηναϊκός: Νέα διάταξη και Ρενάτο - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα
- Παναθηναϊκός: Tι σημαίνει ο μηδενικός χρόνος Σορτς – Γιούρτσεβεν με Μπασκόνια