Το "τρικ" του Ουζουνίδη

Ουζουνίδη

[ads]

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε δει από την πρώτη στιγμή ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλά προβλήματα με μυϊκούς τραυματισμούς, την φετινή σεζόν, γι’ αυτό τον λόγο και είχε ζητήσει από την στιγμή που ήρθε να ενημερωθεί για την φυσική κατάσταση των παικτών του.

[ads2]

Ο Έλληνας τεχνικός έχει στόχο να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, με την βοήθεια του γυμναστή Νίκο Γιάγκου. Οι σκέψεις των δύο αντρών είναι η προσθήκη κάποιων έξτρα ασκήσεων για τις γιορτές, οι οποίες θα βοηθήσουν τους παίκτες να βελτιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση.

Ακόμα, είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στο τεχνικό τιμ ο Γιάννης Βονόρτας, όπου θα πλαισιώσει τους Ουζουνίδη και Κόλα, κάτι που μοιάζει με καλή κίνηση αν αναλογιστούμε ότι έχει αποτελέσει συνεργάτης των Αναστασίου και Στραματσόνι, κάτι που του δίνει την εμπειρία που χρειάζεται.

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ….με ένα κλικ στο Προγνωστικό της Ημέρας

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News