Η βαθμολογία στον όμιλο του ΠΑΟ, δεν είναι στο χέρι του η πρόκριση (pic)

Η βαθμολογία στον όμιλο του ΠΑΟ, δεν είναι στο χέρι του η πρόκριση (pic)

[ads]

Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία στον όμιλο του Παναθηναϊκού μετά την 2η αγωνιστική…

[ads2]

Μετά την ήττα των «Πρασίνων» από τον Όφη στο «Γεντί Κουλέ», η υπόθεση πρόκριση γίνεται αρκετά πιο δύσκολη, αφού σε περίπτωση που λήξει ισόπαλος ο αγώνας μεταξύ Όφη και Ηρακλή, την επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκτός συνέχειας, ακόμα και αν κερδίσει τον Απόλλων Σμύρνης.

Αν ο ΟΦΗ νικήσει τον Ηρακλή ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη με ένα γκολ παραπάνω από ό,τι θα έχουν νικήσει οι Κρητικοί τον Ηρακλή. Αν νικήσει ο Ηρακλής τον ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός θα είναι σίγουρα δεύτερος με νίκη.

Εξυπακούεται, δε, πως αν ο Παναθηναϊκός δεν νικήσει στη Ριζούπολη θα είναι εκτός Κυπέλλου ανεξάρτητα από οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα.

Αν οι πράσινοι νικήσουν τον Απόλλωνα και ο Ηρακλής νικήσει τον ΟΦΗ, τότε περνούν παρέα με τον Γηραιό.

Αν το τριφύλλι νικήσει και ο ΟΦΗ πάρει το τρίποντο απέναντι στον Ηρακλή, τότε θα υπάρξει ισοβαθμία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Θεσσαλονικείς (στους 4 πόντους) και το ποιος θα ακολουθήσει τους Κρητικούς θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων. Αυτή τη στιγμή, ο συντελεστής τερμάτων του Παναθηναϊκού είναι 1-2 και αυτός του Ηρακλή 3-0.

Δείτε παρακάτω την βαθμολογία στον όμιλο των «Πρασίνων»

kipello

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News