"Όχι" σε Αγγλική ομάδα για Μπεργκ, 15 εκατ. ζήτησε ο ΠΑΟ

Μπεργκ

[ads]

Ο Μάρκους Μπεργκ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις προτάσεις που είχαν φτάσει στην ΠΑΕ για το πρόσωπο του, αλλά και το απίστευτο ποσό των 15 εκ. που ζητούσε ο Παναθηναϊκός.

[ads2]

Το ρεπορτάζ των Σουηδών αναφέρει πως η επέκταση συμβολαίου του Μπεργκ ως το 2019 θα τεθεί σε ισχύ από τον Ιανουάριο, ενώ μεταφέρει την πληροφόρησή της πως το καλοκαίρι απορρίφθηκαν προτάσεις από Νιούκαστλ και από ομάδες της Κίνας, με τον Παναθηναϊκό να αξιώνει (σύμφωνα με την εφημερίδα) το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ!

Χαρακτηριστά όσα δήλωσε ο Μπεργκ: «Στην πραγματικότητα δεν τέθηκε ποτέ θέμα να φύγω. Υπήρξαν κάποιες προτάσεις, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήρθαν στα χέρια μου. Δεν ήμουν και πολύ πεινασμένος για να φύγω για να είμαι ειλικρινής. Τίποτα δεν έφτασε στο τραπέζι μου και δεν συζήτησα καν το θέμα με το κλαμπ. Μου αρέσει πολύ εδώ και ακόμα έχω μεγάλους στόχους που θέλω να πετύχω με τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News