Τι είπε ο Μπεργκ για το "μάντρωμα" στο ξενοδοχείο

Μπεργκ

[ads]

Την επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι (να μείνουν όλοι οι παίκτες σε ξενοδοχείο μέχρι το παιχνίδι με τον Παοκ) σχολίασε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ.

[ads2]

Ο Σουηδός θεωρεί ότι είναι κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει, αφού η ομάδα έχει ανάγκη να μιλήσει, ώστε να βρει λύση σε κάποια θέματα τα οποία έχουν φέρει σε αυτή την δύσκολη θέση την ομάδα.

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε ο Μπεργκ σε Μέσο της πατρίδας του

«Μένουμε σε ξενοδοχείο εδώ και τέσσερις νύχτες. Επομένως πρέπει να βρεθούμε μαζί ως ομάδα και να μιλήσουμε για κάποια θέματα. Είναι καλό που το κάναμε πριν το πράγμα ξεφύγει κι άλλο. Είναι δύσκολο να πούμε τι ακριβώς δεν πάει καλά. Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά εμείς δεν παίξαμε καλά. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά έχουμε καλό και μεγάλο ρόστερ. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Απλώς δεν είχαμε καλή απόδοση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News