Στην λίστα του Ηρακλή 6 "πράσινοι"
[ads2]
Ο Ηρακλής αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση δανεικών ή ελεύθερων από Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό τον Γενάρη και το newspao.gr σας παρουσιάζει τους έξι”πράσινους” που έχουν στο στόχαστρό τους οι κυανόλευκοι.
[ads]
Συγκεκριμένα, θα κάνουν προσπάθεια να αποκτήσουν ως δανεικούς κάποιους εκ των Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Νίκο Μαρινάκη, Διαμαντή Χουχούμη και Στέφανο Ευαγγέλου καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό από το συμβόλαιό τους.
Από κει και πέρα, στην “μπλε” λίστα είναι και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Χουάντερσον, όπως επίσης και ο Στάθης Ταυλαρίδης σε περίπτωση που λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.
Φυσικά, δεν αποκλείεται οι πράσινοι να προτείνουν να πάνε και χωρίς αντάλλαγμα δανεικοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα τρία σενάρια χωρίς Ουναΐ - Η έκπληξη και η αλλαγή διάταξης
- «Χρυσάφι από την ονοματοδοσία του Βοτανικού ο Παναθηναϊκός - Διπλάσιο ποσό»
- Παναθηναϊκός: Πότε θα «χτυπήσει» για σέντερ – Τι περιμένει ο Ομπράντοβιτς
- Παναθηναϊκός: Ο Τσιριβέγια αλλάζει θέση στον Κάνγκουα
- Πέταξε με απουσίες για Καϊράτ ο Παναθηναϊκός – Δείτε φωτογραφίες