Τα 10 δημοσιεύματα που «καίνε» τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Μπα, δε μπορεί! Ο Μαρινάκης τέτοια πράγματα;

Διαβάστε τα 10 δημοσιεύματα φωτιά που καίνε τον Βαγγέλη Μαρινάκη σύμφωνα με την εφημερίδα goal:

1) Στις 28-8-2015 δημοσιεύθηκαν στον τύπο δημόσιες δηλώσεις του με την ιδιότητά του ως προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με τα αποτελέσματα της κλήρωσης των ομίλων των ποδοσφαιρικών ομάδων που θα συμμετείχαν στο Champions League και τις ελπίδες του ιδίου για νικηφόρα αποτελέσματα της ομάδας του.

[ads2]

2) Στις 30-9-2015 δημοσιεύματα παρουσίαζαν τον κατηγορούμενο Ευάγγελο Μαρινάκη, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της αγγλικής ομάδας Αρσεναλ, να κατευθύνεται στην εξέδρα των οπαδών της ομάδας του και ακολούθως να μεταβαίνει ως πρόεδρός της στα αποδυτήρια των παικτών της και να τους ανακοινώνει την χορήγηση πριμ ύψους 250.000 ευρώ.

3) Κατά την ίδια ημερομηνία πολλά δημοσιεύματα αναφέρονταν σε δηλώσεις του μετά τη νίκη αυτήν της ομάδας του επί της Αρσεναλ. Με τις δηλώσεις του αυτές, ενεργώντας ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας του, τους κάλεσε να γιορτάσουν τη νίκη της.

4) Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της 18-10-2015, ο κατηγορούμενος αυτός, με την ιδιότητά του ως προέδρου του Ολυμπιακού, προέβη σε δημόσιες δηλώσεις αναφορικά με τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ σε διεξαχθέντα ποδοσφαιρικό αγώνα. Επίσης, στις ίδιες δηλώσεις του με την ιδιότητα του αυτήν, ασχολούμενος με τα ποδοσφαιρικά πράγματα της ομάδας του, τόνισε και τα εξής μεταξύ άλλων: “…εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας και πιστεύουμε πως μπορούν να εξελιχθούν και να παίξουν ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός βαδίζει με σταθερά βήματα με πίστη και πολλή αγάπη προς τις επιτυχίες… Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους…”.

5) Στις 4-12-2015, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού, ο ίδιος κατηγορούμενος εμφανίσθηκε και με δηλώσεις του ως “ηγέτης” της ΠΑΕ Ολυμπιακός (βλ. και σχετικές φωτογραφίες δημοσιευμάτων).

6) Τον Απρίλιο του 2016 μεγάλος αριθμός δημοσιευμάτων και σχετικών φωτογραφιών που τα συνόδευαν αναδεικνύουν την ηχηρή παρουσία του κατηγορουμένου Ευαγγέλου Μαρινάκη ως προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά τις πανηγυρικές εκδηλώσεις για την κατάκτηση από την ομάδα του και του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Ο ίδιος εικονίζεται επανειλημμένα σε φωτογραφίες δημοσιευμάτων ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές της ομάδας του να κρατά το συμβολικό Κύπελλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε σχετικό δημοσίευμα, συνοδευόμενο από τέτοια φωτογραφία, καταγράφονται και τα εξής: “Με τον πιο λαμπρό τρόπο γιόρτασε ο Ολυμπιακός την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου και συνολικά 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Η διοίκηση του Θρύλου, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα και οι γαύροι έστησαν πάρτι στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Την τιμητική του είχε σε μια ακόμα φιέστα ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο. Ο πρόεδρος μάλιστα δήλωσε πως ο Θρύλος θα συνεχίσει να “σαρώνει” τα πάντα για τα επόμενα τουλάχιστον 15 χρόνια!” (βλ. σχετικό δημοσίευμα της 18-4-2016).

7) Επίσης, σε άλλο δημοσίευμα της 18-4-2016 εικονίζεται ο κατηγορούμενος Ευάγγελος Μαρινάκης ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός να υψώνει το συμβολικό Κύπελλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ίδιας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 ενώ, εντός του πλαισίου της σχετικής φωτογραφίας δημοσιεύεται το εξής κείμενο (ως “ρεπορτάζ”): “Στο… πόδι όλο το Καραϊσκάκη με το που εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να δώσει την κούπα στους αρχηγούς Φουστέρ και Ρομπέρτο».

8) Σε δημοσίευμα της 28-4-2016 της αθλητικής εφημερίδας “Γαύρος” με πρωτοσέλιδο τίτλο “Το “μήνυμα” της παρουσίας Μαρινάκη χθες στον ναό: Θέλουμε πολύ και το Κύπελλο”, έχει καταχωρισθεί το εξής κείμενο ως “ρεπορτάζ” στη σελίδα 7 αυτής “Σε κάθε παιχνίδι στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνει κανονικά “το παρών”. Ο ισχυρός άνδρας της Πειραϊκής ΠΑΕ βρίσκεται πάντα στον ναό για να παρακολουθήσει τα ματς της ομάδας… Ποτέ δεν έχει λείψει. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρέθηκε στο Καραϊσκάκη αποδεικνύοντας ξανά ότι είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή”.

9) Σε δημοσίευμα της ίδιας ημερομηνίας (28-4-2016) της αθλητικής εφημερίδας “Φως” και στην 1η σελίδα της, κάτω από φωτογραφία του κατηγορουμένου, καταχωρίσθηκε το εξής κείμενο: “παρουσία-μήνυμα χθες του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Καραϊσκάκη. Μια γροθιά στο λιμάνι για το νταμπλ»

10) Τέλος, η προαναφερθείσα δήλωση του κατηγορουμένου Ευάγγελου Μαρινάκη, όπως αποτυπώθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις 18-4-2016, ότι ο “Θρύλος (εννοώντας την ομάδα του Ολυμπιακού) θα συνεχίσει να σαρώνει τα πάντα για τα επόμενα τουλάχιστον 15 χρόνια”, την οποία έκανε, ενώ παράλληλα ενεργούσε, σύμφωνα με τα προεκτεθέντα, σαφώς κατά παράβαση της ανωτέρω Ανακριτικής Διάταξης, εν όψει μάλιστα των φερομένων ως πράξεών του, προμηνύει τη διά παρομοίων αξιοποίνων πράξεων επιδίωξη στόχων προς παράνομο όφελος του ιδίου και της ΠΑΕ, της οποίας είναι πρόεδρος»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News