Τι παίζει με τα συμβόλαια των Λέτο-Μολέδο!
Ο Ροντρίγκο Μολέδο αποτελεί, δίχως αμφιβολία, τον ηγέτη της πράσινης άμυνας και άπαντες στο Τριφύλλι προετοιμάζουν το έδαφος για πρόταση ανανέωσης!
Οι απολαβές του (400 χιλ. ευρώ το χρόνο) είναι δυσανάλογες με το εύρος της προσφοράς και του ρόλου του στην ομάδα και έτσι ο Βραζιλιάνος, απολύτως δικαιωματικά, είναι θέμα χρόνου να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να αυξήσει σημαντικά τις απολαβές του στον Παναθηναϊκό, δίκην επιβράβευσης.
[ads2]
Ο επόμενος στη σειρά είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο.
Ο Αργεντινός άσος (όπως και ο Κουτρουμπής) έχει για ένα ακόμη χρόνο (καλοκαίρι του 2017) συμβόλαιο και βρίσκεται εντός των προθέσεων του Τριφυλλιού να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή και επέκταση του ήδη υπάρχοντος.
Το μόνο σίγουρο είναι πως στον ΠΑΟ θα κάνουν τα πάντα για να ανανεωθούν τα συμβόλαια των 2 παικταράδων μας!
Και το ρεπορτάζ του newspao.gr αναφέρει ότι οι πράσινοι γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να τους ανανεώσουν!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ενημερώθηκε η πλευρά Μπενίτεθ για το "διαζύγιο" - Η στάση του»
- Παναθηναϊκός: Σιγή ιχθύος αλλά κινητικότητα για την επόμενη μέρα!
- «Η οριστική απόφαση του Παναθηναϊκού για το μέλλον του Λαφόν»
- «Αντίο» από 6+1: Ποιοι αποχωρούν άμεσα από τον Παναθηναϊκό
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού με Νταβιτασβίλι, το "χαλάει" η Σεντ-Ετιέν»