Στράτος: «Ζητάμε από την ΕΠΟ άμεση συνάντηση με FIFA-UEFA»
Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Super League, Γιώργου Στράτου:
«Θέλω να ευχαριστήσουμε και πάλι τον κ. Κοντονή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για τη συνάντηση για την έναρξη του πρωταθλήματος. Έγινε μια παραγωγική και γόνιμη συζήτηση. Μετά τη συζήτηση που είχαμε, μας ενημέρωσε ότι τα ζητήματα που αφορούν την αναστολή πρωταθλήματος έχουν ήδη επιλυθεί.
[ads2]
Επίσης, μας ενημέρωσε για σχετικό έγγραφο της αντιπροσωπείας FIFA-UEFA προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη ότι είναι διατεθειμένη να επανέλθει άμεσα στην Αθήνα, ώστε να γίνει η ματαιωθείσα συνάντηση για τη βελτίωση της διαιτησίας και την εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου.
Θα ενημερώσουμε άμεσα την ΕΠΟ την επιθυμία για την άμεση επάνοδο της UEFA και FIFA στο τραπέζι των συζητήσεων για την ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε να εφαρμοστεί το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας. Ελπίζουμε η βάσιμη αισιοδοξία μας να γίνει πραγματικότητα».
Για το αν θα υπάρξει σέντρα στο πρωτάθλημα αν δεν γίνει η συνάντηση για τη διαιτησία, είπε: «Δεν συνδέονται τα δύο γεγονότα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Βοτανικός: Η τελική χωρητικότητα, οι θέσεις ανά εξέδρα
- Παναθηναϊκός: Στόπερ για ενδεκάδα, απογοήτευσαν δύο ενδεκαδάτοι
- Ο ΝBAer που ρώτησε ο Παναθηναϊκός και η απόφαση για Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)