To Πολεμικό κλίμα της Μπρόντμπι θα κάνει καλό στον Παναθηναϊκό!
Eίναι φανερό, ότι οι Δανοί μετά το 3-0 κάνουν ότι μπορούν, για να παίξει σε κόλαση ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς.
Πιο επικίνδυνο θα ήταν το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, αν πήγαινε να παίξει σε ένα άδειο γήπεδο και εφησυχασμένος , ότι έχει πάρει την πρόκριση, από τώρα που θα πάει να παίξει σε μία καυτή και φανατισμένη έδρα.
[ads2]
Και τα δύο παιχνίδια της Μπρότνμπι με την Χέρτα πριν από ημέρες αποκαλύπτουν το παιχνίδι των Δανών, που είναι το ίδιο εντός και εκτός έδρας.
Αυτό, που εντύπωσιάζει είναι η έδρα της Μπρόντμπι.
Μοιάζει με κολαστήριο με 30.000 κόσμο να φωνάζει και να σου …..τρυπάει τα αυτιά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι οπαδοί της Μπρόντμπι είναι από τους πιο φανατικούς στην Δανία και τα όσα έκαναν και στο Βερολίνο, αλλά και στην Δανία προκάλεσαν την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ ενός κομματιού της εξέδρας της Μπρότνμπι για το ματς με τον Παναθηναϊκό.
Με σοβαρότητα και συγκέντρωση θα πάρει την πρόκριση και θα αφήσει στους Δανούς τις ….καταγγελίες και τις ενστάσεις….
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ μετέφερε σοκαρισμένος την είδηση της τραγωδίας στη Ρουμανία (vid)
- Τσάρλι: «Ενοχλημένος με τις διαρροές ο Αλαφούζος, έκοψε... παίκτες!» (vid)
- «Και ο Παναθηναϊκός για τον Φίλιπ Εντινγκά»
- Παναθηναϊκός: Στη λίστα του ο Μάρκο Ρίχτερ
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Κονσταντίν Βιβτσαρένκο