Επιμένει για Κονέ

"Έδωσε" Κονέ ο Στραματσόνι

Η περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ δεν έχει εγκαταλειφθεί από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα υποστήριζαν χθες στα ρεπορτάζ τους για την Ουντινέζε οι Ιταλοί, και ο Αντρέα Στραματσόνι εξακολουθεί να έχει τακτική επικοινωνία με τον διεθνή με την Εθνική Ελλάδας μέσο.

Η περίπτωση του Κονέ υπήρξε εξαρχής στο μυαλό του προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος μάλιστα έχει επισημάνει κατ’ επανάληψη ότι θα χρειαστεί χρόνος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την παραμονή του στο Ούντινε, μετά την αλλαγή προπονητή στην ιταλική ομάδα.
[ads2]
Στην παρούσα φάση, και παρά το γεγονός ότι ο Κονέ συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας του έχοντας πολύ καλή εικόνα, οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να παραμείνει στο ρόστερ.

Και επισημαίνεται ταυτόχρονα ότι ο Στραματσόνι εξακολουθεί να ασκεί πίεση για να τον αποκτήσει στον Παναθηναϊκό, αλλά η ελληνική ομάδα δεν μπορεί να καλύψει τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα που έχει θέσει η Ουντινέζε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News