Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα...

ΒΟΜΒΑ! Αποχώρηση και από το πρωτάθλημα!

Η «πιο μεγάλη ώρα» για το ελληνικό ποδοσφαίρο έφτασε!

Εδώ και λίγο καιρό η νέα Παράγκα τρίζει συθέμελα και αποτελεί ιστορική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, αλλά και τους ΑΕΚ-ΠΑΟΚ να την στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, δίνοντας της το τελειωτικό χτύπημα.

[ads2]

AdTech AdΗ αγωνιστική κατάντια του… διορισμένου καμαριού του σαθρού συστήματος, ο αποκλεισμός από το Champions League και τα «φράγκα» που το έθρεφαν τόσα χρόνια, είχαν ως επακόλουθο την απέλπιδα πραξικοπηματική προσπάθεια της ΕΠΟ να ξεκινήσει ένα ακόμα Πρωτάθλημα, στημένο με διαιτητές και φαρισαίους τους συστήματος!

Για πρώτη φορά στα χρονικά ο Παναθηναϊκός, μαζί με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν συντονισμένες κινήσεις και έστειλαν το μοναδικό τελεσίγραφο που μπορεί να πιάσει τόπο: Πώς αυτό το Σημαδεμένο Πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει! Δεν πρόκειται να κατέβει κανείς που σέβεται την ιστορία του και τον κόσμο του.

Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί μέχρι εσχάτων… Μέχρι το όλο σύστημα να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Μόνο έτσι θα έχουμε τύχη να δούμε κάτι διαφορετικό τη νέα χρονιά.

ΥΓ. Για να έχει τύχη το Τριφύλλι και κάθε ομάδα(εκτός από τα παραρτήματα) στο νέο Πρωτάθλημα απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βγει… ηττημένο από την παραπάνω μάχη το υπάρχον σύστημα. Αν γίνει αυτό, όμως, το Τριφύλλι οφείλει να κάνει μία ακόμα κίνηση ματ για να ισχυροποιήσει τις σημαντικές επενδύσεις που έχουν ήδη γίνει φέτος….

Να επαναφέρει στο Κορωπί τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Η χθεσινή εικόνα του φιλικού στο ΓΣΠ ανέδειξε για μια ακόμα φορά τα σημαντικά αμυντικά προβλήματα που υπάρχουν, ΙΔΙΩΣ όταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο βράχος Μολέδο. Ο Ιβανόφ δεν έχει πείσει μέχρι τώρα, ούτε ο Ρέις μας έδειξε ότι βρίσκεται στο επίπεδο που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

Ο «Σίφο» λοιπόν είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News