Καλά και κακά νέα...
Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι τέθηκε ξανά ο Κριστιάν Λεντέσα, ο οποίος προπονήθηκε σήμερα στο Κορωπί με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού.
Ο Αργεντινός μέσος είχε πάρει άδεια για μία ημέρα. Από την άλλη μεριά, ο Χουλτ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ενώ υποβλήθηκε και σε θεραπεία, με τον Τελάντερ να ακολουθεί και αυτός ατομικό και γυμναστήριο.
[ads2]
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της προπόνησης
Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι ξανά ο Αργεντινός μέσος, που προπονήθηκε σήμερα.
Απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε γυμναστήριο και παιχνίδι σε μικρό χώρο, με τους παίκτες να χωρίζονται σε τέσσερις ομάδες.
Ο Ευαγγέλου αποχώρησε προληπτικά, λόγω ενός χτυπήματος στην κνήμη προς το τέλος της προπόνησης, ενώ ο Χουλτ έκανε ατομικό και θεραπεία και ο Τελάντερ ατομικό και γυμναστήριο.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- ΒΟΜΒΑ Βαρούχα: «Έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ στο 0-1, άουτ, έπρεπε να παρέμβει το VAR»
- Μπενίτεθ: Η αναφορά στη διάταξη της νέας σεζόν - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Κατσαρός: «Αν ήμουν Μπενίτεθ, θα πήγαινα στον Αλαφούζο και θα του έλεγα...» (vid)
- Βίντεο: Βαρύ το κλίμα, στη Θύρα 13 οι παίκτες - Αποδοκιμασίες και συνθήματα
- Παναθηναϊκός: «Σε δύσκολη θέση ο Μπενίτεθ, στο 50-50 να βγάλει τη χρονιά»