Το Αγκάθι των...Κομμένων...

Λυπημένος και ο Εσιέν για Γκοχουρί (pic)

Οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί για τον Παναθηναϊκό και αναμένονται κάποιες ακόμα κινήσεις από τους Πράσινους.

Οι Στράμα και Ζιλμπέρτο «τρέχουν» αυτό το κομμάτι, όμως ο Βραζιλιάνος διευθυντής ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού έχει άλλον έναν …πονοκέφαλο, καθώς θα χρειαστεί να βρει τη λύση σε έναν γρίφο που κρατά …μήνες.

[ads2]

Το πιο «βαρύ» συμβόλαιο είναι αυτό του Μάικλ Εσιέν και οι Πράσινοι ακόμα δεν έχουν βρει τη «χρυσή τομή» με την πλευρά του Γκανέζου σταρ. Οι συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του άλλοτε παίκτη της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης άρχισαν πριν από την έναρξη των πλέι οφ και συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάποια στιγμή βρέθηκε σημείο επαφής, όμως οι υπογραφές δεν έχουν …πέσει.

Παράλληλα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού καλούνται να βρουν λύση και στη δύσκολη περίπτωση του Γενς Βέμερ.

Ο Γερμανός δεν δείχνει τη διάθεση για …κούρεμα στο ποσό αποδέσμευσης του, επιμένει στην καταβολή του μεγαλύτερου μέρους που προβλέπεται στο συμβόλαιο του (έχει ακόμα 2 χρόνια) και το χειρότερο για τους Πράσινους είναι ότι δεν έχει καλές προτάσεις στα χέρια του από άλλους συλλόγους.

Υπάρχει και η – ξεχωριστή – περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη, για τον οποίο ουδείς έχει καταλάβει πως βρέθηκε ξαφνικά στους «κομμένους».

Ιδιαίτερα όταν λίγους μήνες πριν την απόφαση των Πράσινων, ο σύλλογος είχε προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

O έμπειρος αμυντικός συνεχίζει τις προπονήσεις στο Κορωπί με το γκρουπ των παικτών που δεν υπολογίζονται, έκανε κάποιες συζητήσεις, όμως οι δύο πλευρές απέχουν αρκετά από τη συμφωνία…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News