Ολονύκτιες οι διαπραγματεύσεις με τους μάντζερς του Ρινάλντι!

Το Τριφύλλι ανακοίνωσε την απόκτηση του Λαουτάρο Ρινάλντι και ο Αργεντινόςς ντύθηκε στα «πράσινα», αλλά μέχρι να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την μεταγραφή του 23χρονου άσου… μας βρήκε το ξημέρωμα!

Στην Κυριολεξία!

[ads2]

Το «χρονοδιάγραμμα» της υπόθεσης Ρινάλντι ήθελε τον ταλαντούχο επιθετικό να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει την Πέμπτη.

Οι «πράσινοι»,  είχαν στο… μυαλό τους ότι θα ανακοίνωναν την απόκτηση του 23χρονου άσου πριν την αναμέτρηση με την ΑΪΚ.

Η ουσία δεν άλλαξε και τελικά η επισημοποίηση της μεταγραφής ήρθε την Παρασκευή, αλλά η… καθυστέρηση οφείλεται στον μάνατζερ του 23χρονου άσου.

Ο Ρινάλντι ήρθε στην Ελλάδα με τον πατέρα του και τον μάνατζερ του. Και αυτοί τον συνόδευσαν στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο πατέρας του Ρινάλντι δεν ενεπλάκη καθόλου στις τελικές επαφές…

Ο μάνατζερ του, όμως, αποδείχθηκε «σκληρό» καρύδι στην διαπραγμάτευση.

Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τα συμβόλαια να πάρουν την τελική μορφή τους χρειάστηκαν αλλαγές επί αλλαγών, πάντα μετά από… αίτημα του ατζέντη του νεαρού επιθετικού!

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές αποχώρησαν από τα γραφεία μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης!

Βέβαια για τον Παναθηναϊκό το σημαντικό είναι ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αργεντίνου, τον οποίο ήθελαν εξ’αρχής ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Στράμα διακαώς και ο Ρωμαίος διαθέτει πλέον μία ακόμη λύση για την επίθεση πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ, τον αναμφίβολα Σταρ του Τριφυλλιού!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News