Το Τριφύλλι έσπασε το αήττητο της ΑΪΚ!
Για δεκαπέντε παιχνίδια, σε πρωτάθλημα, Ευρώπη αλλά και φιλικά η ΑΪΚ δεν γνώριζε τι θα πει ήττα με το αήττητο των Σουηδών που κρατούσε τρεις μήνες να σπάει στην Λεωφόρο.
Οι Σουηδοί είχαν να χάσουν από τις 28/04/2016 όταν και ηττήθηκαν από την Χέλσινμποργκ εκτός έδρας με 2-1 για το πρωτάθλημα Σουηδίας.
[ads2]
Έκτοτε και σε 15 ματς σε πρωτάθλημα, Ευρώπη αλλά και φιλικά είχαν εννιά νίκες και έξι ισοπαλίες. Χαρακτηριστικά είχαν δώσει εννιά ματς για το πρωτάθλημα, τέσσερα στο πλαίσιο του Europa League και δυο φιλικά στα οποία δεν είχαν ηττηθεί.
Όλα αυτά μέχρι την Πέμπτη το βράδυ και την αναμέτρηση της Λεωφόρου όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0, έσπασε το αήττητο της ΑΪΚ και φυσικά έβαλε ένα τέρμα στο θετικό σερί των Σουηδών αλλά και στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ΑΪΚ που ήταν αήττητοι για τρεις μήνες.
πηγή: sport24.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ