Σαρώνει η ΑΪΚ σε συνθετικό χλοοτάπητα!

Ένα πολύ καλό ρεκόρ έχει καταγράψει η ΑΪΚ Στοκχόλμης την φετινή χρονιά σε αγώνες που έχει δώσει σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα.

Πιο συγκεκριμένα, η σουηδική ομάδα μετράει πέντε νίκες και μόλις μία ήττα στα έξι ματς που έχει δώσει σε αντίστοιχο αγωνιστικό χώρο.

[ads2]

Ένα από αυτά μάλιστα, ήταν αυτό για τον πρώτο προκριματικό του Europa League κόντρα στην Ουαλική Μπάλα Τάουν, ενώ ένα άλλο αυτό της προηγούμενης Κυριακής με αντίπαλο την συμπολίτισσα Χάμαρμπι.

Ως πλεονέκτημα θεωρούν τον συνθετικό χλοοτάπητα και οι παίκτες της σκανδιναβικής ομάδας, με τον Γιόχαν Μπλόμπεργκ να υποστηρίζει ότι «Νομίζω ότι μπορεί να μας ωφελήσει κάπως, παίξαμε εκεί πρόσφατα και είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους αγωνιστικούς χώρους, περισσότερο από τους αντιπάλους μας».

Παράλληλα, ωστόσο, εξέφρασε την προτίμησή του στο «Friends Arena» λέγοντας ότι «Δεν υπάρχει κάτι που να μας αρέσει. Θα προτιμούσαμε να παίζουμε στη Friends Arena. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα παίξει ο Παναθηναϊκός, αλλά νομίζω πως έχουμε ένα αβαντάζ».

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News