Στην... Τσέλσι ο Εσιέν

Στην... Τσέλσι ο Εσιέν

Το θέμα της αποδέσμευσης του Μάικλ Εσιέν βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από την συμφωνία.

Ο Γκανέζος, εξάλλου, δεν μετέχει στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», αναζητά τη νέα του ομάδα και βρήκε ελεύθερο χρόνο να επισκεφτεί το Cobham, το προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται η Τσέλσι για τη νέα σεζόν.

[ads2]

Ο Εσιέν έβαλε ξανά το μπλουζάκι με το σήμα των «μπλε», τα είπε με παλιούς του συμπαίκτες και κυρίως με τον συμπατριώτη του, Κριστιάν Άτσου. Ο 24χρονος Γκανέζος μετά από τέσσερις συνεχόμενες δανεισμούς σε Φίτεσε, Έβερτον, Μπόρνμουθ και Μάλαγα θέλει φέτος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κόντε και να παραμείνει στην Τσέλσι. Ο Εσιέν, μάλιστα, του ευχήθηκε μέσω Instagram να έχει μια καλή σεζόν, ενώ από κάτω από την φωτογραφία στα σχόλια που ακολούθησαν ο έμπειρος μέσος αποθεώθηκε από τους οπαδούς των Λονδρέζων.

Good to see you bro @christianatsu and good luck to you this season.I can't believe you beat me at table tennis today I'm coming back for revenge😄👊🏿#Visit#cobham#Gh

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Michael Essien (@iam_ess) στις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News