ΕΠΙΚΗ στιγμή στην πρωινή προπόνηση
Ο Ροντρίγκο Μολέδο αποτελεί το μεγάλο “όπλο” του Παναθηναϊκού στην άμυνα και κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης απέδειξε το λόγο.
Στο δίτερμα που πραγματοποιήθηκε ο Βραζιλιάνος είχε να αντιμετωπίσει το μεγάλο “όπλο” της ομάδας στην επίθεση, τον Μάρκους Μπεργκ που συμμετείχε για δεύτερη μόλις μέρα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, αλλά παραμένει killer αν του αφήσεις την ευκαιρία.
[ads2]
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΟ Σουηδός παραλίγο να την βρει σε μια φάση, όταν βγήκε στην πλάτη της άμυνας και ετοιμαζόταν να “σκοτώσει” από κοντά τον Στιλ, αλλά σαν από μηχανής θεός ο Μολέδο έβαλε το πόδι του και του πήρε την μπουκιά από το στόμα με τον Άγγλο τερματοφύλακα να φωνάζει ενθουσιασμένος: «Good Rodri! Fucking brilliant»!
Leoforos.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ