"Αγρίεψε" ο Στραματσόνι

"Αγρίεψε" ο Στραματσόνι

Οι φωνές του Αντρέα Στραματσόνι ακούστηκαν μέχρι το …χωριό του Τέχελεν και ο Ιταλός προπονητής για πρώτη φορά “αγρίεψε” τόσο πολύ.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού είδε δύο- τρια επαναλαμβανόμενα λάθη στη μεταβίβαση της μπάλας και αφού είδε ότι οι παίκτες του δεν έδειχναν σημάδια βελτίωσης, ήρθε η …έκρηξη!

[ads2]

” Είπαμε ότι η μπάλα πρέπει να πηγαίνει στο χώρο και όχι πάνω στον παίκτη. Πρέπει να το καταλάβετε” είπε …αγριεμένος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ λίγη ώρα αργότερα φώναξε ξανά στους παίκτες του, επισημαίνοντας ότι η μπάλα πρέπει να πηγαίνει πάντα στη “δυνατή” πλευρά.

Όσο κυλάει ο χρόνος, ο Στραματσόνι γίνεται όλο και πιο απαιτητικός, ενώ ένα από τα πράγματα που ζητά συνεχώς από τους ποδοσφαιριστές του είναι να παίζουν με μακρινές και δυνατές πάσες στους και όχι να ” εγκλωβίζονται” με κοντινές μεταβιβάσεις της μπάλας στο κέντρο.

Ο Στραματσόνι θα επιμείνει αρκετά πάνω στη νέα άσκηση επιθετικής ανάπτυξης που παρουσίασε στην προπόνηση της Τρίτης και έλεγε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του: “Συνεχίστε την προσπάθεια, όσο περνάει ο χρόνος θα βρείτε τους αυτοματισμούς σας”.

novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News