“Καταιγίδα” η ομάδα του Μπουμάλ

"Καταιγίδα" η ομάδα του Μπουμάλ

Προπονητικό δίτερμα είχε το …μενού της απογευματινής προπόνησης του Παναθηναϊκού και ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε το…προνόμιο στους Μπουμάλ και Ιμπάρμπο να επιλέξουν τους συμπαίκτες του, με τον Καμερουνέζο να δικαιώνεται απόλυτα για την ομάδα που …παρέταξε στο γήπεδο.

Η ομάδα Μπουμάλ ήταν …καταιγιστική και συνέτριψε με 7-2 την ομάδα του Ιμπάρμπο.

[ads2]

Τρία γκολ πέτυχε ο Κλωναρίδης που είχε …κέφια, δύο ο Μπουμάλ ( το ένα με πέναλτι αλά Πανένκα) και από ένα οι Λουντ (φοβερό σουτ με το αριστερό) και Στάικος, ενώ για την ομάδα του Ιμπάρμπο σκόραρε το ένα γκολ ο Κολομβιανός και το άλλο ο Χουχούμης με εντυπωσιακό σουτ με το δεξί.

Ομάδα Μπουμάλ: Κοτσόλης, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Στάικος, Χουλτ, Αγγελόπουλος, Λουντ, Μίγγος, Μπουμάλ, Αμπέν, Κλωναρίδης

Ομάδα Ιμπάρμπο: Στιλ, Ιβανόφ, Νάνο, Μαρινάκης, Μέστο, Βλαχοδήμος, Λεντέσμα Χουχούμης, Ιμπάρμπο, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού το διασκέδασαν αρκετά και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που προκάλεσαν …γέλιο. Αρχικά ο Βίκτορ Ιμπάρμπο διαμαρτυρήθηκε έντονα όταν ο …διαιτητής Μούτσι “έκλεισε” τα μάτια σε ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι, ενώ ο Ιταλός προπονητής τα …άκουσε και από το συμπατριώτη του, Τζιάντο Μέστο για το λάθος του. Κάποια στιγμή ρόλο …διαιτητή ανέλαβε ο Νάνο, αφού σε μια εκτέλεση φάουλ του Λεντέσμα, ο Νάνο άρχισε να μετράει με βήματα την απόσταση από τη μπάλα στο τείχος και έκανε ότι βάζει …σπρέι στο γρασίδι.

novasports.gr

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version