Και τώρα... ο Σέντερ Φορ!

"Παραθυράκι" και για άλλες μεταγραφές...

Ο Ιμπάρμπο “κλειδώνει” για τα “φτερά” της επίθεσης και οι Ζιλμπέρτο και Στραματσόνι αναζητούν στην αγορά ένα κλασσικό 9άρι για να αυξηθεί το εύρος του ροτέισον…

Η μεταγραφική αντεπίθεση του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης μετά και την απόκτηση των Νίκλας Χουλτ, Νούνο Ρέις, την άφιξη του Κριστιάν Λεντέσμα και την επικείμενη του Μουμπάρακ Γουακάσο, η φαρέτρα έχει αρχίσει να γεμίζει, αλλά το Τριφύλλι δεν έχει σταματήσει να ξεψαχνίζει την αγορά για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

[ads2]

Οι πληροφορίες του SDNA μάλιστα αναφέρουν ότι ο επόμενος μεταγραφικός στόχος είναι η απόκτηση ενός κλασικού επιθετικού κορυφής (9άρι), χαμηλού κόστους και με προοπτική να ενισχύσει το βάθος στη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού.

Κοινώς, υπάρχει ειλημμένη απόφαση από Ζιλμπέρτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι, με “πράσινο φως” από τη διοίκηση του συλλόγου και τον Γιάννη Αλαφούζο, για να γίνει προσθήκη στο ροτέισον των επιθετικών της ομάδας.
Εξ αρχής άλλωστε υπήρχε στο μεταγραφικό πλάνο το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, ανεξαρτήτως της οριστικής εξέλιξης του θέματος Κλωναρίδη (δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει πλήρως εάν θα συμφωνήσει για επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι).
Και, πλέον, μετά και το “κλείδωμα” του Βίκτορ Ιμπάρμπο για τα “φτερά” της επίθεσης στο 4-2-3-1, έχει μπει και το βουλοκέρι και γίνεται ξεψάχνισμα στην αγορά για τον εντοπισμό του εκλεκτού των “πράσινων”.
Πριν ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο με τον Λεντέσμα και τις διαπραγματεύσεις για το οικονομικό σκέλος των απολαβών του, ωστόσο, δύσκολα θα προχωρήσει κάτι, καθώς το ζήτημα του Αργεντινού βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το διαθέσιμο μπάτζετ για το επόμενο “χτύπημα”.
πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News