Συναγερμός στο Τέχελεν!
Μας …κοψοχόλιασαν οι Ολλανδοί, αφού το πρωί της Δευτέρας άρχισαν ξαφνικά να ακούγονται οι σειρήνες του συναγερμού στο χωριό που μένουμε, αλλά και στο ξενοδοχείο. Τελικά ήταν μια ολιγόλεπτη άσκηση ετοιμότητας και όπως μας είπαν οι ντόπιοι, είναι κάτι που γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Επιτέλους …ήλιος. Μετά από πέντε ημέρες …χειμερινών καιρικών συνθηκών, ανέβηκε λίγο η θερμοκρασία και πλέον το σκηνικό θυμίζει λίγο …άνοιξη. Που θα πάει, θα έρθει και το …καλοκαίρι.
[ads2]
Ρεπό έδωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στους ποδοσφαιριστές του το πρωί της Δευτέρας. Ο Ιταλός τεχνικός ήθελε να αποφορτίσει τους παίκτες του και γι’ αυτό το λόγο επέλεξε να τους δώσει λίγες ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πάντως το απόγευμα οι Πράσινοι θα προπονηθούν κανονικά στο Τέχελεν.
Το επόμενο φιλικό με την Οσμανλισπόρ θα διεξαχθεί την Πέμπτη (7-7-2016) και ώρα 19:00.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο Κάνγκουα και η μεταγραφή από το... πάνω ράφι
- Οριστικό: Τελειώνει ο Σιώπης από τον Παναθηναϊκό - Σε ποια χώρα μετακομίζει
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ντέιβις – Το προφίλ του
- «Μεγάλες προτάσεις από την Cosmote TV - Πήρε την απόφασή του ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Τέσσερις ελεύθεροι στόπερ αν υπάρξει πώληση