Τι έλεγε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού
Διαβάστε πώς σχολίασε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. «Διαρκής βελτίωση από ‘δω και πέρα» είπε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος.
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σήμερα για Ολλανδία, προκειμένου να δει από κοντά το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού με την Σιλφόλντε και να «τρέξει» μαζί με τον Αντρέα Στραματσόνι τις μεταγραφικές εξελίξεις του τριφυλλιού.
[ads2]
Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής των πρασίνων σχολίασε τα όσα είδε, αλλά και τα όσα περιμένει από ‘δω και πέρα, που σιγά-σιγά θα λύνονται τα πόδια των παικτών και θα πάρουν τα πάνω τους.
«Είναι μόλις το δεύτερο τεστ και είναι πολύ νωρίς. Από εδώ και πέρα θα υπάρχει διαρκώς βελτίωση της εικόνας της ομάδας. Οι πρώτες 10 μέρες της προετοιμασίας είναι πάντα και οι πιο δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές. Διότι επιστρέφεις από διακοπές, το κορμί σου έχει ηρεμήσει και λειτουργεί διαφορετικά και είναι λογικό τις πρώτες μέρες να είσαι πάρα πολύ “σφικτός”. Δεν μπορείς καλά-καλά να περπατήσεις, όχι να τρέξεις. Είχαμε καλή εικόνα και θέλαμε να βάλουμε στην ομάδα και τους νέους παίκτες», είπε σε… πηγαδάκι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που είναι πάντα ήρεμος και χαμογελαστός.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη