Έβγαλε μάτια με το καλημέρα ο Χουλτ

Έβγαλε μάτια με το καλημέρα ο Χουλτ

Εξέπληξε ευχάριστα με την πρώτη του παρουσία σε προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Νίκλας Χουλτ, φανερώνοντας κάποια από τα στοιχεία που τον διακρίνουν.

Ένα ακόμα νέο πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία.

[ads2]

Ο Νίκλας Χουλτ, ο 26χρονος αριστερός μπακ-χαφ, που απέκτησε για τρία χρόνια το Τριφύλλι εγκαταστάθηκε στο Τέχελεν από το βράδυ της Παρασκευής (μετά από πολύωρα και κουραστικά ταξίδια) και σήμερα το πρωί πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα.

Το παρουσιαστικό του παραπέμπει κατευθείαν σε Βορειο-Ευρωπαίο, ενώ ξεχωρίζει λόγω της κατάξανθης κοτσίδας του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, από τις ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας που έκανε χθες το Τριφύλλι, φάνηκαν κάποια μικρά δείγματα των χαρακτηριστικών στοιχείων του. Φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ταχύς, ακόμα και με την μπάλα στα πόδια, ενώ έχει καλή κοφτή ντρίμπλα. Στο ανασταλτικό κομμάτι, ωστόσο, δεν ήταν δυνατόν από αυτές τις ασκήσεις να καταλάβεις πολλά πράγματα.

Αν, πάντως, αναλογιστεί κανείς πως αυτή ήταν γενικότερα η πρώτη του προπόνηση μετά τον Μάιο, έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση για αυτή την περίοδο και σύντομα αναμένεται να είναι έτοιμος.

Leoforos gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News