Πήρε... Γιουσέιν Μπολτ ο Παναθηναϊκός!

Πήρε... Γιουσέιν Μπολτ ο Παναθηναϊκός!

Ο Νίκλας Χουλτ που ξεκίνησε ως ο νέος Φρέντρικ Λιούνγκμπεργκ και παρομοιάστηκε λόγω ταχύτητας με τον Γιουσέιν Μπολτ έρχεται στον Παναθηναϊκό μπας και ανακαλύψει την πραγματική του αγωνιστική ταυτότητα.

Το σύνθημα στην «Μπουρός Αρένα» δεν ήταν καθαρά ποδοσφαιρικό, όμως ακόμα και τα καρεκλάκια μπορούσαν να καταλάβουν τι λέει: «Niklas Hult han springer som en galning, Usain Bolt han hinner inte med».

[ads2]

Ο Νίκλας Χουλτ τρέχει σαν τρελός, ούτε ο Γιουσέιν Μπολτ δεν μπορεί να τον πιάσει! Αυτός ο ξανθωπός μακρυμάλλης δαίμονας το παιδάκι που δεν μπορούσες να πιάσεις με τίποτα στο κυνηγό στο σχολείο.

Αυτός που όταν ξεκινούσε να τρέχει, άφηνε μόνο σκόνη πίσω του. Ποτέ δεν δυσανασχέτησε με αυτό το σύνθημα των οπαδών της Έλφσμποργκ. Το χαιρόταν. Καμάρωνε κιόλας γι’ αυτό. Μπορείς να έχεις ότι γνώμη θες για τον ποδοσφαιριστή Νίκλας Χουλτ. Αυτό που δεν σηκώνει κουβέντα είναι η… σπίντα του. Ο τύπος είναι γρήγορος. Πραγματικά γρήγορος, ειδικά στα πρώτα μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News