Στην Αθήνα ο Ιμπάρμπο
Ελληνικό έδαφος πατάει από το βράδυ της Τρίτης ο Βίκτορ Ιμπάρμπο.
Ο Κολομβιανός επιθετικός προσγειώθηκε στην χώρα μας, προκειμένου αύριο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, με την μορφή δανεισμού από την Κάλιαρι.
[ads2]
Το πρωί θα περάσει από τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο κι εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ούτως ώστε να ντυθεί και με τη… βούλα στα πράσινα.
Εφόσον, λοιπόν, όλα κυλήσουν ομαλά, θα γίνει το δεύτερο καλοκαιρινό deal του τριφυλλιού, μετά τον Ιβάν Ιβάνοφ, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα.
Μάλιστα, θα γίνει αγώνας δρόμου, προκειμένου ο 26χρονος άσος να προλάβει το… αεροπλάνο για το μεσημέρι, όπου η πράσινη αποστολή θα «πετάξει» για Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα ταξιδέψει μόνος του για να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ