ΤΡΕΛΑ λεφτά για να τον ντύσει στα πράσινα
Με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, καθώς το deal έκλεισε οριστικά και ο παίκτης αναμένεται στην χώρα μας για τα ιατρικά είτε την Τετάρτη είτε την Πέμπτη.
Μάλιστα, πριν από λίγο, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αποκάλυψε και όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες της σπουδαίας αυτής μεταγραφής.
[ads2]
Σύμφωνα λοιπόν με το δικό του ρεπορτάζ, ο μονοετής δανεισμός του Λατινοαμερικάνου επιθετικού θα στοιχίσει στον Παναθηναϊκό 1 εκατ. ευρώ, ενώ για το επόμενο καλοκαίρι προβλέπεται οψιόν αγοράς στα 6 εκατ. ευρώ, την ώρα που έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους, τα οποία θα ενεργοποιηθούν ανάλογα με την πορεία του συλλόγου στο Europa League.
Πρόκειται λοιπόν για μία οικονομική υπέρβαση από τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και για το πρώτο φετινό μεγάλο… μπαμ των Πρασίνων!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποιος είναι ο Γιάκομπ Νέστρουπ που ακούγεται έντονα για τον Παναθηναϊκό!
- «Παίζει πολύ ο Νέστρουπ για Παναθηναϊκό, ήρθε στην Ελλάδα - Ο ρόλος του Ζέκα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Έρχονται 7+8 αποχωρήσεις-πωλήσεις - Ποια ονόματα είναι στον «αέρα»
- «Κάτι ετοιμάζει ο Γιαννακόπουλος, μια αντεπίθεση...»
- Αποκάλυψη για Βοτανικό: Τότε έρχεται το στέγαστρο - Τι θα γίνει με τη Θύρα 13 στη Λεωφόρο