Βλάχος: "Tα προκριματικά στη Λεωφόρο"

Ο υπεύθυνος αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος έδωσε διευκρινίσεις για τα ζητήματα που αφορούν την ανακαίνιση του “Απόστολος Νικολαΐδης” και την πιθανή χρησιμοποίηση του “Σπύρος Λούης”.

Ο υπεύθυνος αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σπύρος Βλάχος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε σε σημαντικά θέματα που αφορούν το οργανωτικό κομμάτι του συλλόγου.

[ads2]

Διαβάστε την συνέντευξη εδώ:

Σε ποιό γήπεδο θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά του Europa League; «Το ΟΑΚΑ το δηλώνουμε πάντα ως δεύτερη έδρα, κάτι που είναι υποχρεωτικό και στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Διότι μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην κύρια έδρα, κάποιες ακραίες καιρικές συνθήκες. Για τη Λεωφόρο έχουμε καταθέσει έναν πλήρη φάκελο για την αδειοδότησή της και την ανακατασκευή της. Υπό φυσιολογικές συνθήκες σε μία ιδανική χώρα θα είχαμε την άδεια στα χέρια μας. 

Ο φάκελός μας ήταν υπερπλήρης, έχουμε εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση με την άδεια. Αυτή τη στιγμή γίνονται έργα στη Λεωφόρο, που είναι πολύ σημαντικά. Θα αλλάξουμε καθίσματα, οπότε και όλη η εικόνα του γηπέδου Θα φύγουν τα σίδερα και τα κάγκελα, που είναι άσχημα και επικίνδυνα για τον κόσμο, και θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε την ασφάλεια του γηπέδου. Πλέον μπαίνουμε σε φάση αναμόρφωσης των κερκίδων, διότι υπάρχουν καθίσματα από τα οποία δεν υπάρχει ορατότητα στο γήπεδο. Επίσης θα τοποθετηθούν και πλέξιγκλας για να νιώθει πιο ευχάριστα ο κόσμος. Στις 29 Ιουλίου είναι το πρώτο επίσημο ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Στο ΟΑΚΑ το πρόβλημα είναι ο χλοοτάπητας και το έχετε δει από τον τελικό του Κυπέλλου. Θέλουμε να παίξουμε το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι στη Λεωφόρο και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε. Όταν πάρουμε την άδεια κι αν έχουμε περάσει στους ομίλους, τότε θα πρέπει να υπάρξει μία ποδοσφαιρική απόφαση για το αν θα γίνουν τα παιχνίδια στη Λεωφόρο ή το ΟΑΚΑ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News