Απομακρύνονται από τον Παναθηναϊκό

Απομακρύνονται από τον Παναθηναϊκό

Δυσκολεύουν αρκετά οι περιπτώσεις των Βίκτορ Ιμπάρμπο και Τζιανπάολο Πατσίνι που είναι οι δύο πρώτοι στόχοι του Παναθηναϊκού για την επιθετική του γραμμή.

Από την μία, η Κάλιαρι δεν βιάζεται για την παραχώρηση του Ιμπάρμπο, αφού είναι πολλοί οι σύλλογοι που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. Οι Ιταλοί θεωρούν πως σε περίπτωση πλειστηριασμού θα καταφέρουν να πάρουν ένα ποσό κοντά στα 5-7 εκατομμύρια ευρώ.

[ads2]

Από την άλλη, ο υποβιβασμός της Ελλάς Βερόνα στην Β’ Ιταλίας, έχει “ξενερώσει” τον Πατσίνι που δεν επιθυμεί να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο Στραματσόνι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ελλάς Βερόνα, Μαουρίτσιο Σέτι και ρώτησε για τον 32χρονο στράικερ. Η απάντηση ήταν πως ο ποδοσφαιριστής παραχωρείται δανεικός, αρκεί ο Παναθηναϊκός να πληρώσει το σύνολο των αποδοχών του, ήτοι 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Στο μεταξύ, το συμβόλαιο έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2020, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να λυθεί χωρίς υψηλό κόστος.

Όσο για τον Πατσίνι, δεν έχει αντίρρηση να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με την Ελλάς Βερόνα. Αυτό διεμήνυσε στον Στραματσόνι, όμως προς το παρόν η ΠΑΕ δεν πρόκειται να πληρώσει τόσα χρήματα για δανεικό ποδοσφαιριστή και ο Ιταλός προπονητής εξετάζει άλλους επιθετικούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News