Αυτός είναι ο Leader του νέου Εξάστερου...

Αυτός είναι ο Leader του νέου Εξάστερου...

Ο Νικ Καλάθης απέδειξε επί ημερών Αργύρη Πεδουλάκη, πως μπορεί να ηγηθεί του νέου Παναθηναϊκού, με τον κόουτς του «τριφυλλιού» να του εμπιστεύεται απόλυτα τον συγκεκριμένο ρόλο!

Προφανώς και το κενό του Δημήτρη Διαμαντίδη είναι δυσαναπλήρωτο, κάτι που αντιλαμβάνονται απόλυτα όλοι οι Παναθηναϊκοί με πρώτο τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ωστόσο, ο «Άρτζι» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του έναν δυνατό «κορμό» -κυρίως- Ελλήνων αθλητών, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση μιας πανίσχυρης ομάδας με την προσθήκη ποιοτικών παικτών που έχουν κίνητρο.

[ads2]

Στην κορυφή της σχετικής λίστα βρίσκεται ο Νικ Καλάθης. Ο διεθνής γκαρντ απέδειξε την αξία του επί ημερών Αργύρη Πεδουλάκη, όπου ο ρόλος του ήταν ξεκάθαρος, όπως και όλη της ομάδας. Είχε ένα πλάνο και μια κατεύθυνση, στοιχεία που εν πολλοίς απουσίαζαν επί ημερών Τζορτζεβιτς.
Ο «Άρτζι» εμπιστεύεται απόλυτα τον Νικ γι’ αυτό και προτίθεται να του δώσει το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού που δημιουργεί πλαισιώνοντάς τον όπως πρέπει ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο του.
Η ικανότητά του στο transition, στην οργάνωση του παιχνιδιού αλλά και στην άμυνα είναι στοιχεία που αρέσουν στον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος απέδειξε πως ξέρει τον τρόπο να τον κάνει να αποδίδει το 100% των δυνατοτήτων του. Στους τελικούς ο Καλάθης ήταν από τους κορυφαίους του «τριφυλλιού», προσφέροντας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Άμυνα, ριμπάουντ, οργάνωση ακόμη και σκοράρισμα, ενώ φρόντισε να μην αναδείξει την αδυναμία του στο μακρινό σουτ.
Αν τα κατάφερε όλα αυτά στον ένα μήνα της συνεργασίας τους σκεφτείτε τι θα κάνει δουλεύοντας μαζί του από την προετοιμασία.

leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News