ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Μπεργκ...
Θετικός στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ.
Ο Μάρκους Μπεργκ εμφανίστηκε διατεθειμένος να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, μιλώντας σε σουηδικό ραδιοφωνικό σταθμό.
[ads2]
Ο αρχισκόρερ των “πρασίνων” για ακόμα μία χρονιά ρωτήθηκε από τον “P4 Varmland” για τις προθέσεις του, μετά και από τις αντιδράσεις που είχε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ωστόσο ο διεθνής φορ εμφανίστηκε θετικός στην παραμονή.
“Θα δούμε. Αν με ρωτούσατε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα σας έλεγα ότι θέλω να αποχωρήσω από την Ελλάδα, γιατί αμέσως μετά ένιωθα πολύ θυμωμένος και πικραμένος”.
“Πάντως, νιώθω πολύ όμορφα εδώ και για να αποχωρήσω θα πρέπει να έρθει κάτι πραγματικά εξαιρετικό. Το καλοκαίρι θα δούμε τις επιλογές που θα έχουμε, έχουμε ξεκινήσει συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου μου”, είπε χαρακτηριστικά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Πληρωμένη» απάντηση σε Πελεγκρίνι για το πέναλτι - Οι δηλώσεις πριν τη ρεβάνς
- Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες με την Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις
- Συμφωνία μαμούθ για το στέγαστρο στο γήπεδο του Βοτανικού - Πόσο κοστίζει, ποια εταιρεία το ανέλαβε
- Αριάνα Παπαγιάννη: «Είδα ένα όνειρο για το Μπέτις - Παναθηναϊκός» (vid)
- Παναθηναϊκός, Τσάπρας: Το διπλό τηλεφώνημα για το deal και η καλοκαιρινή προετοιμασία