Γαρρής: «Ο Πέτριτς είναι κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού»

Το "αντίο" του Γαρρή! (pic)

Ο Μλάντεν Πέτριτς ανακοίνωσε το Σάββατο ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ο διεθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, έστειλε το δικό του μήνυμα για την παρουσία του Κροάτη στο «τριφύλλι».

Ο Σταμάτης Γαρρής με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θυμήθηκε τις πιο σημαντικές στιγμές του Μλάντεν Πέτριτς με την «πράσινη» φανέλα, ενώ έκλεισε χαρακτηρίζοντας τον «κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού».

[ads2]

Αναλυτικά το μήνυμα του υπεύθυνου επικοινωνίας της πράσινης ΠΑΕ:

«Ήταν μεγάλη υπόθεση που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Μλάντεν Πέτριτς. Υπόδειγμα επαγγελματία, χαρακτήρας εξαιρετικά σπάνιος για ποδοσφαιριστή με τέτοιο «βαρύ» βιογραφικό, ποδοσφαιρικό μυαλό – «ξυράφι», με το βλέμμα πάντα στο ομαδικό καλό. Για την ποδοσφαιρική του αξία «μιλούν» τα έργα του. Έδωσε μια νίκη που σήμαινε πάρα πολλά την περυσινή σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό. Έβαλε γκολ – ποίημα κόντρα στην Αϊντχόφεν.

«Σφράγισε» την πρωτιά στα play offs την πρώτη του σεζόν στην ομάδα με το γκολ επί του ΠΑΟΚ. Έβαλε την υπογραφή του στην πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιαννινα στο Κύπελλο φέτος. Μα πάνω απ’ όλα έδωσε πάντα το 100% των δυνάμεών του. Ο Μλάντεν είναι μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Και από τους ανθρώπους που στο μέλλον θα ξαναβρούμε μπροστά μας. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από όλους μας.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News