Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Πανιώνιο!

13 παίκτες-βαρίδια στον ΠΑΟ! Ποιοι θα φύγουν;

Το ματς με τον Πανιώνιο στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής των Play Off της Superleague αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τους πράσινους να διεκδικήσουν τις πιθανότητες κατάληψης της πρώτης θέσης, η οποία οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ομάδα του Στραματσόνι με εξαίρεση το 3-0 επί της ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έχει απογοητεύσει στα play off και πλέον χρειάζεται έξι βαθμούς στα δυο ματς που απομένουν. Στο αποψινό με αντίπαλο τους «κυανέρυθρους» και στο επόμενο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μάλιστα, ένα παραπάνω… κίνητρο για τους «πράσινους» είναι πως δεν έχουν καταφέρει φέτος σε τρία ματς να πάρουν νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, κάτι που επιτέλους πρέπει να κάνουν απόψε!

[ads2]

AdTech AdΑναφορικά με την ενδεκάδα, οι επιλογές του «Στράμα» μοιάζουν με… μετρημένα κουκιά. Ο Στιλ θα διατηρήσει όπως φαίνεται τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις θα γίνουν αρκετές αλλαγές. Στα στόπερ θα πάρει θέση ο Κουτρουμπής ενώ στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψουν όπως φαίνεται οι Αμπέντ, Καλτσάς και Βλαχοδήμος με τους Κλωναρίδη και Πέτριτς να είναι τα φαβορί για την επίθεση.
Αξίζει να σημειωθεί, πως αν ο Κροάτης αγωνιστεί αυτή θα είναι η τελευταία αναμέτρησή του στη Λεωφόρο, αφού αποφάσισε με τη λήξη της σεζόν να βάλει τέλος στη 19χρονη επαγγελματική καριέρα του…
Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ζέκα, Αμπέντ, Εβανζελίστα, Κλωναρίδης(Μπουμάλ), Λέτο

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News