Φεύγει για Σουηδία ο Μπεργκ

Φεύγει για Σουηδία ο Μπεργκ

Οι Πράσινοι έδωσαν μάχη με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σουηδίας για να κρατήσουν τον Μάρκους Μπεργκ και στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά ήρθε ο Μιχάλης Κουκουλάκης για να τον στείλει μια ώρα αρχύτερα στην πατρίδα του.

Η κάρτα που δέχθηκε ο Σουηδός στο ματς με την ΑΕΚ ήταν η δέκατη στο ελληνικό πρωτάθλημα και ως εκ τούτου θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο (τη δεύτερη αγωνιστική θα την εκτίσει με τον Δικέφαλου που ούτως ή άλλως θα έλειπε).

[ads2]

Ουσιαστικά το παιχνίδι με την Ενωση στο ΟΑΚΑ ήταν το τελευταίο εφετινό του Μπεργκ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός αποχώρησε απογοητευμένος από το γήπεδο το βράδυ της Πέμπτης δίχως να κάνει κάποια δήλωση.

Με δεδομένο ότι δεν έχει άλλες υποχρεώσεις με τους Πράσινους, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας θα πάρει άδεια από το Τριφύλλι προκειμένου να επιστρέψει νωρίτερα στην πατρίδα του και όχι την επομένη του αγώνα με τον Πανιώνιο όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.Ο Μπεργκ θα πάρει μερικές ανάσες προτού αρχίσει την προετοιμασία (την ερχόμενη Δευτέρα) με την Εθνική Σουηδίας για το Euro της Γαλλίας…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News