Eπιστροφή και στο βάθος... Α.Ε.Κ.
Οι «πράσινοι» γυρίζουν σήμερα στο «Γ. Καλαφάτης» για να προετοιμαστούν ενόψει του ματς με τους «κτρινόμαυρους»
Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ο Στραματσόνι δεδομένα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, αφού οι «πράσινοι» που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς δεν έχουν επανέλθει.
[ads2]
Εκτός όλων αυτών, προχθές προέκυψε κι ένας ακόμα «πονοκέφαλος» για τον Ιταλό τεχνικό ο οποίος είδε τον Τάσο Λαγό να αποχωρεί με ενοχλήσεις στο γόνατο από την προπόνηση και να οδηγείται σήμερα στην… πόρτα του χειρουργείου όπου θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Έλληνας άσος θα χάσει το υπόλοιπο των play off και ο «Στράμα» δεν τον υπολογίζει για τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια.
Ο Ράσμους Τελάντερ ακόμα δεν είναι έτοιμος για να συμπεριληφθεί σε αποστολή, ενώ ο Ντάνιελ Πράνιτς που έδειχνε να είναι σε καλύτερη κατάσταση ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και δεν υπολογίζεται για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» όπως και οι Μλάντεν Πέτριτς και Βίκτωρ Κλωναρίδης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Έφτασε η ώρα του Ματίας Λεσόρ» - Τι ισχύει για ΣΕΦ
- «Θα έχει ενδιαφέρον η υποδοχή του Κόντη στη Λεωφόρο - Ανάμεικτα τα συναισθήματα»
- Παναθηναϊκός: Τρεις παίκτες σε ειδική διαχείριση – Ο παράγοντας που δεν είναι μόνο αγωνιστικός
- Παναθηναϊκός: Τρεις για μία θέση, ο μεγαλύτερος γρίφος στην ενδεκάδα
- Δέδας: «Γι'αυτό ο Χέιζ-Ντέιβις πήγε στον Παναθηναϊκό και όχι στη Χάποελ» (vid)