"Τελειώνει ο Στραματσόνι απ΄τον Παναθηναϊκό"

"Τελειώνει ο Στραματσόνι απ΄τον Παναθηναϊκό"

Βοά ο τόπος και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός ντουνιάς περί των προχωρημένων συζητήσεων του Παναθηναϊκού με τον Αντρέα Στραματσόνι για την επέκταση της συνεργασίας τους. Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα…

Όχι πως οι δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνουν πως όντως βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για την συγκεκριμένη υπόθεση, υποστηρίζοντας μάλιστα πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

[ads2]

«Δεν είναι μυστικό. Για μένα είναι πρόκληση ο Παναθηναϊκός. Έχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ομάδας. Έχω συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά στο τέλος αυτής της περιόδου θα είναι ένα check point. Μιλάμε με τον πρόεδρο για να κάνουμε μεγαλύτερη σε διάρκεια αυτό το γάμο. Εμπιστεύομαι τον Παναθηναϊκό και αυτή την πρόκληση» τόνισε ο 40χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είμαι αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό και με αυτόν τον πρόεδρο, όταν δώσαμε τα χέρια και από τη στιγμή που έχουμε ένα ξεκάθαρο πρότζεκτ μπορούμε να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Οτιδήποτε μπορεί να γράφεται για μένα και τους παίκτες δεν είναι στιγμή να γράφεται τώρα.

Είναι μόνο φήμες, που είναι φυσιολογικές αυτή την περίοδο. Αυτή τη στιγμή πάντως τόσο εγώ, όσο ο πρόεδρος αλλά και οι ποδοσφαιριστές είμαστε συγκεντρωμένοι στα playoffs. Όλα τα άλλα ζητήματα θα τα δούμε μετά το τέλος της περιόδου».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος στο φινάλε της εκδήλωσης για την παρουσίαση της ανακαινισμένης Λεωφόρου, επιβεβαίωσε πως έχει ξεκινήσει ο κύκλος των συζητήσεων για την επέκταση του συμβολαίου του Ιταλού κόουτς έως το 2018.

Όλα αυτά όμως – για να προχωρήσουμε στο… παρασύνθημα του ρεπορτάζ – έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πληροφορία (made in Italy) που έφτασε στη στήλη. Τι αναφέρει αυτή…;

Ούτε λίγο, ούτε πολύ πως ο Αντρέα Στραματσόνι κόντρα στα όσα γράφονται και λέγονται δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ θα αποχωρήσει από την Ελλάδα, έχοντας ήδη έρθει σε συμφωνία με ιταλική ομάδα με τις ευλογίες του δικηγόρου του Τζουζέπε Μπότσο.

Απίστευτο κι όμως αληθινό (ιταλικό)…; Ο χρόνος (και μόνο) θα δείξει…!

marca-sl.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News