Σενάρια για Κουτρουμπή και Κλωναρίδη

Σενάρια για Κουτρουμπή και Κλωναρίδη

Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να λέει σε όλους τους ποδοσφαιριστές ότι τους υπολογίζει για του… χρόνου, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι για κάποιους έχουν σημάνει οι καμπάνες της… αποχώρησης.

Ένας από τους ποδοσφαιριστής που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιταλού τεχνικού είναι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του ν’ αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

[ads2]

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν ομάδα από το Βέλγιο πρόθυμη να καταθέσει πρόταση ύψους 300-400.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή και αν αυτό γίνει, τότε ο Παναθηναϊκός θα απαντήσει θετικά.

Όμως στο «κλαμπ» των κομμένων φαίνεται να είναι και ο Γιώργος Κουτρουμπής, αφού στη θέση του, πέρα από τους Μολέδο και Τελάντερ, είναι και οι Σάντσεθ και Ταυλαρίδης.

Έτσι ο 25χρονος αμυντικός είναι πιθανό να φύγει, με την Ομόνοια του Νίκου Νταμπίζα να είναι στους ενδιαφερόμενους! Ο Κουτρουμπής έχει συμβόλαια για έναν ακόμη χρόνο με το «τριφύλλι», ενώ ο Νταμπίζας ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί την απόκτησή του, το καλοκαίρι του 2013.

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News